Home » Social » Bătrân de 83 de ani, dispărut în timp ce mergea la cules, la vie

Bătrân de 83 de ani, dispărut în timp ce mergea la cules, la vie

Zeci de angajați ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne defășoară, de două zile, ample activități de căutare ale unui bătrân de 83 de ani, dintr-o suburbie a municipiului Vaslui, care a dispărut în condiții misterioase în timp ce se ducea la cules de vie, la circa doi kilometri de locuința sa. Scotocirile desfășurate și cu sprijinul localnicilor sunt îngreunate de vegetația înaltă și plantația de salcâmi aflate în zonă.

Seria disparițiilor de la noi din județ continuă, de această dată fiind vorba de un bătrân, Ion Dumitrașcu, de 84 de ani, care a plecat de acasă pe 22 septembrie și nu a mai revenit la domiciliu. Potrivit rudelor, care au anunțat a doua zi dispariția la poliție, bărbatul ar fi spus că merge spre un teren proprietate, situat între localitatea de domiciliu Bahnari și comuna Tanacu, pentru a culege la vie. Cum acesta nu a mai revenit, rudele și vecinii au început să-l caute și, cum nu au reușit să dea de urma lui, au sunat la numărul de urgență 112.

În urma sesizării, au fost mobilizate forțe din cadrul Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Până marți seara, s-au desfășurat căutări pe o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați, activitățile fiind îngreunate de vegetația înaltă și plantația de salcâmi din zonă”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Cu o înălțime de aproximativ 1,75-1,80 metri, bătrânul are ochii căprui, părul sur și tuns scurt. La momentul dispariției, era îmbrăcat cu un pulover de culoare închisă, pantaloni de stofă de culoare vișinie și era încălțat cu papuci din cauciuc. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: