Home » Administratie » „Firmă” nouă la Prefectura Vaslui pe un balcon care se dărâmă

„Firmă” nouă la Prefectura Vaslui pe un balcon care se dărâmă

Prefectura Vaslui are, de ieri, o „firmă” nouă pe balconul de la care, în urmă cu trei decenii și jumătate, Ceaușescu le vorbea miilor de vasluieni adunați în Piața Civică.
Banner-ul montat pe un cadru metalic vine, însă, în total contrast cu imaginea balconului a cărui fațadă se prăbușește pe zi ce trece. Șefii instituției spun că erau obligați să pună acea „firmă” pentru ca Instituția Prefectului să poată fi identificată. Însă, nu au putut face nimic pentru a reabilita balconul.
„Administratorul clădirii este Consiliul Județean astfel încât este responsabilitatea acestei instituții să facă reabilitările necesare. Vechea panou cu denumirea Instituției Prefectului era uzat astfel încât nu-l mai puteam folosi”, ne-a declarat subprefectul județului Vaslui, Mircea Gologan.
Vechea „firmă” a Prefecturii Vaslui a fost scoasă la începutul anului, odată cu montarea banner-ului cu președinția Consiliului Uniunii Europene deținută de România. După ce acesta a fost dat jos, s-a constatat că tencuiala de pe balconul clădiri este grav afectată astfel încât s-a făcut o zonă de siguranță pentru a nu pune în pericol viața trecătorilor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: