Home » Justitie » Băiat de 10 ani, dus în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină în parcarea unui complex comercial din Vaslui

Băiat de 10 ani, dus în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină în parcarea unui complex comercial din Vaslui

Un copil de 10 ani a ajuns în stare gravă la spital, luni după-amiază, în urma unui accident petrecut în parcarea celui mai mare complex comercial din municipiul Vaslui, după ce a fost prins ca într-o menghină între o mașină și ușa din sticlă a unui magazin. Șoferul a spus polițiștilor că a confundat marșarierul cu viteza I a autoturismului, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jypGrDUSINY&w=560&h=315]

Accident grav petrecut în parcarea complexului comercial situat pe varianta de est a municipiului Vaslui. Șoferul unei mașini, un tânăr de 35 de ani, din Negrești, l-a lovit pe un băiat de zece ani cu partea din față a autoturismului în momentul în care a încercat să plece de pe loc. Copilul se mai afla cu alți doi prieteni, iar aceștia au scăpat în ultimul moment de a fi prinși între partea din față a mașinii și ușa din sticlă a magazinului, așa cum i s-a întâmplat colegului de joacă. Prins ca într-o menghină, băiatul a suferit leziuni grave la unul din picioare. Martorii accidentului au sunat la numărul de urgență 112 și au chemat o ambulanță.

Echipajul medical ajuns la caz l-a diagnosticat pe minor cu traumatism forte gambă stângă, cu plagă delabrantă și lipsă de substanță. Cu alte cuvinte, copilului i-a fost luată pielea cu tot cu carne și muchi de pe picior, ceea ce va necesita o intervenție chirurgicală de refacere a țesuturilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Polițiștii au stabilit, în urma anchetei desfășurată la locul accidentului, că șoferul l-a lovit pe băiat după ce a confundat marșarierul cu viteza I a autoturismului. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

 

 

 

 

 

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: