Home » Sanatate » Bărbat la un pas de moarte în fața unei farmacii din centrul Vasluiului. Două ambulanțe au ajuns la caz

Bărbat la un pas de moarte în fața unei farmacii din centrul Vasluiului. Două ambulanțe au ajuns la caz

Un bărbat de 68 de ani a fost la un pas să-și piardă viața chiar în fața unei farmacii din centrul municipiului Vaslui din cauza unor probleme grave de sănătate, după ce a acuzat dureri puternice în piept. Două ambulanțe au ajuns pe rând la caz, bătrânul fiind preluat de unul din echipajele medicale imediat ce a reușit să-l stabilizeze.

Incident care a speriat trecătorii în zona unei farmacii situată în spatele Palatului Administrativ din Vaslui. Un bătrân s-a prăbușit din picioare și a acuzat dureri puternice în piept din cauza unor probleme grave de sănătate. Una dintre lucrătoarele farmaciei a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a chema în ajutor un echipaj medical specializat. În scurt timp, la caz au ajuns, pe rând, două autosanitare, una a Serviciului de Ambulanță Județean și una a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, după ce s-a constatat că se impune un echipaj cu medic.

Bărbatul acuza dureri puternice în piept. După consultul medical făcut, s-a constatat că pacientul prezenta un edem pulmonar”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

După stabilizare, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu ambulanța de terapie intensivă mobilă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: