Home » Justitie » Polițist rănit într-un accident lângă Huși, după ce autospeciala cu care mergea pe E 581 a fost lovită de un alt autoturism

Polițist rănit într-un accident lângă Huși, după ce autospeciala cu care mergea pe E 581 a fost lovită de un alt autoturism

Un polițist din județul nostru a fost rănit într-un accident petrecut, astăzi, în apropiere de municipiul Huși, după ce autospeciala pe care o conducea pe drumul european E 581 a fost lovită în plin de un alt autoturism a cărui șofer a ajuns pe sensul opus de mers după o curbă. Conducătorul auto vinovat, un bărbat de 56 de ani, din Drânceni, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident în apropiere de municipiul Huși, la ieșirea spre Vama Albița, în care a fost implicată o autospecială de poliție și au rezultat două victime. Un agent de la Secția de Poliție Rurală Huși se deplasa cu mașina de serviciu spre Vama Albița, pe drumul european E 581, când, la un moment dat, a fost izbit în plin de un alt autoturism a cărui șofer a intrat pe sensul opus de mers după o curbă. În urma impactului, atât polițistul cât și conducătorul auto vinovat, un bărbat de 56 de ani, din Drânceni, au fost răniți, amândoi fiind preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Municipal Huși.

În urma investigațiilor medicale, s-a stabilit cu nu se impune internarea în spital a vreo unuia dintre conducătorii auto implicați în accident. Aceștia au fost testați cu aparatul alcooltest și s-a constatat că nu consumaseră băuturi alcoolice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Chiar dacă atât el cât și polițistul nu au rămas internați în spital, șoferului din Drânceni s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*