Home » Justitie » Un bărbat a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și pentru că și-a lovit fiica

Un bărbat a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și pentru că și-a lovit fiica

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Vaslui, pentru că și-a bătut fiica.

Marți, polițiștii vasluieni au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că a fost lovită de tatăl său. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii septembrie 2019, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție pe numele bărbatului în vârstă de 40 ani, din municipiul Vaslui. Cu toate acestea, în seara zilei de 1 octombrie, orele 22:00, bărbatul a pătruns în curtea locuinței soției sale, care a solicitat ordinul de protecție, încălcând astfel prevederile hotărârii judecătorești. De asemenea, acesta a provocat scandal și a lovit-o pe fiica acestora, în vârstă de 19 ani.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, și în cursul zilei de ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. (A.P.)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*