Home » Social » Polițiști și pompieri puși degeaba pe drumuri de un vasluian căruia i s-a părut că vecinul său s-a spânzurat

Polițiști și pompieri puși degeaba pe drumuri de un vasluian căruia i s-a părut că vecinul său s-a spânzurat

Mai multe echipaje de pompieri și poliție au fost puse degeaba pe drumuri, joi, de un vasluian după acestuia ce i s-a părut că vecinul său s-a spânzurat în locuința sa din zona centrală a municipiului Vaslui, în condițiile în care a văzut o sfoară atârnând în dreptul geamului. După ce au intrat în casă, reprezentanții ISU și cei al Poliției au constatat că alarma este falsă, în casă nefiind găsită nicio persoană.

Autorități în alertă, joi, în zona centrală a municipiul Vaslui, în apropiere de Serviciul Român de Informații, după ce au primit un apel la numărul de urgență 112 prin care se cerea intervenția pentru o persoană care s-ar fi sinucis în propria locuință. Și asta după ce locuitorii de pe strada Constantin Dodrogeanu Gherea au văzut în dreptul ferestrei respectivei case o funie care atârna din tavan, iar pe vecinul lor îl știau cu ceva probleme medicale. În consecință, pompierii au forțat ușa de la intrare pentru a putea permite polițiștilor să pătrundă în interior. Numai că aceștia au avut surpriza să constate că în locuință nu se află nicio persoană.

Pompierii nu au făcut nimic altceva decât să faciliteze accesul polițiștilor în interior. S-a dovedit că alarma a fost falsă, iar mai departe este strict responsabilitatea Poliției”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii vor trebuie să stabilească dacă în urma acestei alarme false se impune sancționarea vreo unei persoane, în speță a celei care a sunat la numărul de urgență 112. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: