Home » Justitie » Bătrân accidentat mortal, la câțiva kilometri de Vaslui, după ce a traversat șoseaua fără să se asigure

Bătrân accidentat mortal, la câțiva kilometri de Vaslui, după ce a traversat șoseaua fără să se asigure

Un bătrân de 71 de ani a fost accidentat mortal de un șofer din Dragomirești după ce a încercat să traverseze drumul național DN 2F Vaslui – Bacău fără să se asigure. Polițiștii îl cercetează acum penal pe conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 26 de ani, pentru ucidere din culpă.

Accident mortal pe raza comunei Pușcași în care victimă a fost un pieton care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani, dintr-o suburbie a municipiului Vaslui, care a fost spulberat de o mașină condusă de un tânăr de 26 de ani, din Dragomirești, în timp ce acesta din urmă se îndrepta spre casă. În urma impactului, bătrânul a suferit numeroase leziuni, un martor al evenimentului rutier fiind cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul unui echipaj medical. Personalul specializat al ambulanței ajunsă la caz a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără nici un rezultat, fiind declarat decesul.

Polițiștii care au efectuat cercetările la fața locului au stabilit că pietonul s-a angajat neregulamentar în traversarea părții carosabile. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tânărul de 26 de ani s-a ales cu dosar penal și va fi cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*