Home » Social » Mihaela Grecu, Patria Bank Bârlad: “Am avut foarte multe momente plăcute alături de clienții noștri”

Mihaela Grecu, Patria Bank Bârlad: “Am avut foarte multe momente plăcute alături de clienții noștri”

Situată în topul băncilor cu dobânzi avantajoase, Patria Bank, unul dintre jucătorii activi ai pieței bancare, a înregistrat o evoluție pozitivă în ultima perioadă: rezultate financiare pozitive, raportate pe primul semestru al acestui an și o emisiune privată de obligațiuni încheiată anticipat, în doar două zile de la deschidere, datorită interesului ridicat al investitorilor. Cum este prezentă și în orașul Bârlad, am stat de vorbă cu Mihaela Grecu, șefa de agenție Bârlad, care ne-a povestit care este evoluția băncii la nivel local.

Oferta noastră la creditul Patria Plus, creditul negarantat de nevoi personale cu dobândă de 7,45% pe an și rate mici, în special cel cu dobândă fixă, este foarte apreciată de clienții noștri. Un alt produs pentru care am avut multe cereri în zonă este depozitul Patria Clasic pe 12 luni, cu dobândă de 3,50% și bonus la dobândă, unde am avut foarte mulți clienți atât din Bârlad, cât și din împrejurimi. De curând, am reușit să atragem un client strategic, foarte important din comunitatea noastră, cu un depozit de peste 8.000.000 RON., spune Mihaela Grecu. Tot în zona de retail, pentru persoanele interesate de achiziționarea unei locuințe, Patria Bank are o ofertă foarte prietenoasă atât în Euro, cu DAE începând de la 3,99%, dar și în lei unde nu se percepe comision de analiză.

Lucrul alături de clienți implică dedicare și efort, dar și o mulțime de satisfacții. Am avut foarte multe momente plăcute alături de clienții noștri. De curând, o clientă pensionară a aplicat pentru o refinanțare, un credit Patria PLUS, de nevoi personale negarantat și pentru un credit de nevoi personale cu dobândă fixă pentru o sumă suplimentară. Creditul a fost aprobat și doamna a fost foarte mulțumită deoarece urma să utilizeze banii pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. Ne-am bucurat împreună cu dânsa și i-am urat multă sănătate.

Despre comunitatea de antreprenori din zonă, aflăm de la Mihaela Grecu că este foarte activă, în special cea de antreprenori mici și mijlocii. În ceea ce privește creditele pentru microîntreprinderi, acestea au fost de la începutul anului o mare provocare atât la nivel individual cât și ca echipă. Am înregistrat rezultate foarte bune, reușind să atragem un număr însemnat de clienți noi, în special pentru creditul EaSI, fără garanții, atât pentru investiții cât și pentru activitatea curentă. Ne bucurăm să vedem că lumea e mulțumită de serviciile noastre, mulți clienți ne mulțumesc pentru implicare, rapiditate și faptul că le înțelegem afacerea și îi ajutăm să se dezvolte. Exemple ar fi numeroase: dezvoltări mici ateliere de mobilă, producție de papetărie, amenajarea unei cofetării, magazine mici din jurul Bârladului și lista poate continua., adaugă Mihaela Grecu.

Am fost curioși să aflăm cum arată o zi de lucru din viața agenției Patria Bank de la Bârlad. Pentru noi ca echipă pe primul loc este clientul, pe lângă calitatea serviciilor, relația cu clienții este cea mai importantă. Fiecare zi înseamnă organizare, implicare și rezultate. Clientul mulțumit înseamnă că toată echipa este alături de acesta chiar din primul moment. Aceasta este strategia de business în care eu cred., povestește Mihaela Grecu.

De curând, Patria Bank a lansat și un blog dedicat antreprenorilor dar și tuturor celor interesați de lumea financiar-bancară. Patria Blog este o sursă de inspirație și informare, articole din domenii diverse cum sunt fonduri europene, educație antreprenorială și CSR.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: