Home » Social » O familie întreagă din Huși a murit într-un grav accident. Episcopul Ignatie a transmis un mesaj de condoleanțe

O familie întreagă din Huși a murit într-un grav accident. Episcopul Ignatie a transmis un mesaj de condoleanțe

O profesoară de la un liceu din Huși, soțul acesteia, fiul și cea care urma să-i devină noră femeii au murit într-un cumplit accident petrecut pe o șosea din județul Iași ca urmare a unei manevre imprudente făcută chiar de una dintre victime. Pierderea celor patru vieți omenești este deplânsă și de episcopul Hușilor, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

Doliu în ”orașul dintre vii”, acolo unde trei membri ai comunității, doi soți de 52 și 51 de ani, și fiul acestora, de 23 de ani, și-au pierdut viața în urma unui accident care a avut loc în apropiere de Bălțați, județul Iași. De asemenea, tristețe mare este și la Vaslui, în condițiile în care o a patra victimă, o tânără de 21 de ani care se afla în mașină, a murit în același eveniment rutier. Durerea este cu atât mai mare cu cât femeia de 51 de ani, Manuela Danilcenco, era profesoară la Liceul Tehnologic ”Ioan Corvin” Huși, motiv pentru care mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare de la aflarea tristei vești.
Mai mult decât atât, și episcopul Hușilor, preasfințitul Ignatie, a transmis un mesaj de condoleanțe:
”Cu profundă durere am aflat că, în după-amiaza zilei de 6 octombrie 2019, patru persoane din Episcopia noastră și-au pierdut viața într-un tragic accident pe drumul dintre localitățile Târgu Frumos și Iași. În aceste momente de profundă durere, inexprimabilă în cuvinte, adresăm familiilor rămase sincere condoleanțe, încredințându-le de întreaga noastră compasiune și intensă rugăciune. Dumnezeu, Cel care mângâie cu adevărat inimile celor aflați în suferință, să reverse harul Său plin de lumină și de dragoste peste cei cu sufletele cernite de durere, rugându-L, cu fervoare, să odihnească cu drepții sufletele celor ce au trecut la El astăzi, iar pe membrii familiilor îndoliate să îi întărească în aceste clipe de grea încercare”.

Accidentul în care și-a pierdut viața familia Danilcenco s-a petrecut pe drumul european E 583, pe un carosabil umed. Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiști, mașina în care se aflau cele patru persoane și care era condusă de soțul profesoarei din Huși a derapat într-o curbă și a ajuns pe sensul opus de mers, unde a intrat în plin într-un alt autoturism. În urma impactului, toți cei patru ocupanți ai mașinii care a provocat accidentul au murit pe loc, în timp ce alte patru persoane aflate în celălalt autoturism au fost rănite, două dintre acestea ajungând la spital. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: