Home » Sanatate » ULTIMA ORĂ A încetat din viață farmacista Ana Sârbu, soția regretatului dr. Constantin Teodorescu

ULTIMA ORĂ A încetat din viață farmacista Ana Sârbu, soția regretatului dr. Constantin Teodorescu

ULTIMA ORĂ: A încetat din viață farmacista Ana Sârbu, soția regretatului dr. Constantin Teodorescu.

O veste tristă a îndoliat astăzi, de la primele ore, lumea medicală, dar și cea culturală bârlădeană: farmacista Ana Sârbu, în vârstă de 65 de ani, soția regretatului dr. Constantin Teodorescu, a încetat din viață din această dimineață, în locuința ei din Bârlad.

Distinsa farmacistă, președintă a Fundației Culturale ”Dr. Constantin Teodorescu” și fosta președintă a Colegiului Farmaciștilor Vaslui, a fost găsită fără suflare, de către femeia care avea grijă de casă.

În ultimul an, Ana Sârbu s-a lupta cu o boală necruțătoare, descoperită în fază destul de avansată.  A suferit mai multe intervenții chirurgicale în Bârlad și București. În ciuda acestei afecțiuni, farmacista părea destul de optimistă și încerca să participe cât mai mult la viața socială, fiind văzută deseori la evenimentele culturale din oraș și la toate evenimentele organizate la Galeria „N.N.Tonitza”.

Zilele trecute s-a simțit rău și a fost internată la spitalul din Bârlad. În cursul zilei de ieri a fost externată. A mers  acasă și a dorit să fie lăsată singură. Cel care a sprijinit-o în această perioadă foarte grea a fost colegul său de breaslă, farmacistul Ștefan Constantinciu. Acesta  se va ocupa de înmormantarea Anei Sârbu, care va avea loc joi, 10 octombrie, ora 11.00.

Sicriul cu corpul neînsufletit a fost depus în jurul orei 15 la Biserica „Sfântul Ioan” Din Bârlad. Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: