Home » Social » Pericol într-un depozit de materiale de construcții din Dumești, după ce un TIR a luat foc

Pericol într-un depozit de materiale de construcții din Dumești, după ce un TIR a luat foc

Un incendiu la un autotren a stârnit panică într-un depozit de materiale de construcții din localitatea Dumești, în condițiile în care vagonul era plin cu mase plastice ce ar fi putut lua foc în orice moment. Intervenția rapidă a pompierilor de la Negrești a făcut ca incendiul să fie limitat doar la capul tractor al TIR-ului, fără a fi afectate alte obiective din împrejurimi.

Panică în zona unui depozit de materiale de construcții din Dumești, după ce capul tractor al unui TIR a luat foc. Flăcările au fost observate de un localnic, în condițiile în care magazinul nu-și începuse încă activitatea, bărbatul sunând la numărul de urgență 112. Un echipaj de pompieri de la Garda Negrești a fost trimis la incendiu pentru lichidarea acestuia.

A existat riscul extinderii flăcărilor la vagonul în care se aflau cantități însemnate de mase plastice. Însă, intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie limitat doar la nivelul capului tractor al autovehicului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Intervenția pompierilor negreșteni a durat aproximativ jumătate de oră. Ulterior, membrii echipajului au constatat că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la instalația electrică a capului tractor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: