Home » Uncategorized » Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de oină de la Sport Club „Cronos” Bârlad a obținut locul I și Cupa Concursului Internațional, „Cupa Unirii” la oină, care s-a desfășurat pe 12 octombrie la Ghidighici, lângă Chișinău.

Echipa de oină de la Clubul „Cronos” al Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad este pregătită de profesorul Sergiu Frangulea. Acesta s-a declarat mulțumit că sportivii pe care îi antrenează au reușit să fie cei mai buni la categoria „Juniori”.

„La acest concurs internațional au participat două echipe din România la categoria Seniori și una la Juniori, și două echipe din Republica Moldova la „Seniori” și alte trei la „Juniori”. Echipa de oină de la Bârlad a reușit să se claseze prima în rândul celor patru echipe de juniori prezente în concurs. A fost un concurs al prieteniei în numele dezideratului Unirii Basarabiei cu România. Ne bucurăm că am fost alături de frații noștri de peste Prut și că am reușit să obținem un rezultat foarte bun la oină, sportul nostru național.”, a declarat, pentru Est News, Sergiu Frangulea.

Antrenorul spune că la începutul lunii viitoare au loc Campionatele naționale de juniori, la Vorona, în județul Botoșani, pentru secțiunea „Juniori II și III”, și la Roman (Neamț) pentru secțiunea „Juniori I”. Deocamdată, sportivii de la „Cronos” nu au sumele necesare deplasării, dar Sergiu Frangulea a declarat că va face tot posibilul pentru a obține banii. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: