Home » Justitie » Avalanșă de persoane care conduceau pe drumurile publice fără de a avea permis de conducere

Avalanșă de persoane care conduceau pe drumurile publice fără de a avea permis de conducere

Polițiștii vasluieni cercetează mai multe persoane care au fost depistate în ultimele zile încălcând, pe drumurile publice ale județului Vaslui, prevederile legale în vigoare.

În data de 13 octombrie, la ora 20:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești, care desfășurau activități de control trafic rutier pe strada Mihail Kogălniceanu, din orașul Negrești, au depistat un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 27 de ani din comuna Rafaila, județul Vaslui. Bărbatul care conducea autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. „În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alineat 1, din Codul Penal.”, a transmis conducerea IPJ Vaslui.

Pe 14 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au depistat și oprit pe strada Ștefan cel Mare un autoturism înmatriculat în străinătate, care se deplasa spre Crasna, condus de un bărbat în vârstă de 25 ani, din Vaslui. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Și în cursul zilei de ieri, la ora 09:25, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși, care desfășurau activități de control trafic rutier pe strada Cpt. N. Cișman din municipiu, au oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 25 ani, din Huși, județul Vaslui. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat și i s-a întocmit dosar de cercetare penală. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: