Home » Justitie » O elevă din Bârlad a fost amenințată cu moartea de un individ necunoscut, care i-a furat din geantă banii și telefonul din mână

O elevă din Bârlad a fost amenințată cu moartea de un individ necunoscut, care i-a furat din geantă banii și telefonul din mână

Tâlharii au început să opereze în voie la Bârlad, ziua în amiaza mare, chiar în zone destul de populate.

În urmă cu câteva zile o elevă a fost deposedată de 50 de lei și un telefon, în doi timpi și trei mișcări. Un individ a văzut-o vorbind la mobil, a acostat-o, i-a pus mâna în gât și a obligat-o să-i dea telefonul și banii, fără să țipe pentru că altfel o omoară. S-a întâmplat între blocuri, lângă un market vecin cu părculețul de joacă de lângă Școala „Episcop Iacov Antonovici”. Fata s-a speriat foarte rău, iar la scurt timp au apărut și colegele ei de clasă, cărora le-a spus prin ce a trecut.

O altă femeie a auzit ce s-a întâmplat și le-a rugat pe fete să fie mai atente, să nu mai vorbească la telefon pe stradă și să-și țină gențile în siguranță.

„ În data de 9 octombrie, la ora 11.35, pe apelul de urgență 112, o femeie de 41 de ani din Bârlad a sesizat faptul că fiica sa de 13 ani a fost agresată de o persoană care i-a sustras din geantă un portofel cu bani. Polițiștii fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reprezentanții Poliției roagă populația să fie mai vigilentă, iar atunci când observă astfel de fapte de tâlhărie, să le sesizeze imediat pe numărul de urgență 112. Oricând, un om poate fi ajutat dacă există empatie din partea semenilor lui. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*