Home » Social » Un Dorel cu TIR de București a blocat ore întregi o bandă de circulație pe DN 24, la ieșirea din Muntenii de Sus

Un Dorel cu TIR de București a blocat ore întregi o bandă de circulație pe DN 24, la ieșirea din Muntenii de Sus

Un șofer cu un TIR înmatriculat în București a blocat ore întregi o bandă de circulație pe drumul național DN 24, la ieșirea din Muntenii de Sus spre municipiul Vaslui, traficul desfășurându-se alternativ pe un singur fir. Și asta după ce autotrenul plin cu materiale de construcții s-a afundat în pietrișul dintr-o zonă adiacentă șoselei, o parte din capul tractor rămânând însă pe drum.

Unde nu-i cap, vai de remorcă! I s-a întâmplat unui Dorel care conducea un TIR cu numere de București, care a rămas blocat în pietriș cu roțile afundate până la jumătate. Și poate nu ar fi fost nicio problemă dacă șoferul nu ar fi încurcat prin manevra sa traficul rutier pe o șosea foarte aglomerată, cea care face legătura între municipiile Vaslui și Iași. Practic, o parte a capului tractor a ajuns pe o jumătate de drum, unde a și rămas blocat ore întregi, mai precis la ieșirea din Muntenii de Sus spre Vaslui. Pentru a putea rezolva situația, șoferul a apelat la o firmă care deținea un motostivuitor pentru a-i fi descărcată marfa din remorcă. În acest fel, greutatea autotrenului scădea și apoi putea fi tractat cu o mașină specializată în astfel de activități. Evident, că toate aceste operațiuni au însemnat timp, ceea ce a creat nervi în rândul celorlalți șoferi care trebuiau să circule alternativ pe un singur sens de mers. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: