Home » Sanatate » Ceva e putred în Danemarca! După proba practică a fost reprogramat și interviul candidaților înscriși la concursul pentru posturile de asistenți medicali

Ceva e putred în Danemarca! După proba practică a fost reprogramat și interviul candidaților înscriși la concursul pentru posturile de asistenți medicali

De neconceput! Candidații care s-au înscris în cursa pentru ocuparea unui post de asistent, din cele trei scoase la concurs la spitalul din Bârlad, mai au de așteptat câteva zile până când vor susține proba interviului. Programată pentru marți, 15 octombrie, proba a fost amânată.

Anunțul publicat pe site-ul spitalului precizează că proba interviului va avea loc pe 21 octombrie, ora 10.

Săptămâna trecută, a fost reprogramată și proba practică, care, inițial, fusese stabilită pentru 10 octombrie, ca mai apoi să fie amânată pentru 14 octombrie.

Conducerea spitalului a invocat atunci motive tehnice care ar fi determinat reprogramarea probei practice, adică defectarea camerei video cu ajutorul căreia, mai nou, sunt filmate probele. În privința motivului pentru care și interviul a fost reprogramat, spitalul nu face nicio precizare.

Au început să circule tot felul de glume în spital despre aceste amânări, mulți asistenți comentând că de această dată ori s-a stricat „decorul”, ori s-a „îmbolnăvit regizorul”. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: