Home » Justitie » Un bărbat din Perieni riscă să facă închisoare pentru că a furat 100 lei dintr-o locuință

Un bărbat din Perieni riscă să facă închisoare pentru că a furat 100 lei dintr-o locuință

Polițiștii Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din Perieni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în noaptea de 13/14 octombrie, un bărbat a pătruns în curtea și, ulterior, în interiorul unei locuințe din comuna Grivița. În locuință se afla proprietarul, un bărbat în vârstă de 57 de ani, și fiica sa, în vârstă de 15 ani. Bărbatul cercetat a purtat o cagulă pentru a-și ascunde identitatea și s-a folosit de un cuțit. În timp ce încerca să pătrundă într-o cameră a locuinței, acesta a fost oprit de proprietarul locuinței, care a reușit astfel să împiedice pătrunderea autorului în camera în care se afla și fiica sa minoră. Înainte de a fi alungat, hoțul a reușit să sustragă mai multe bunuri, prejudiciul produs în cauză fiind estimat la 100 de lei.

Polițiștii spun că din cercetări, a reieșit faptul că, în aceeași seară, bărbatul de 29 de ani a încercat să pătrundă într-o altă locuință, din aceeași localitate, însă nu a reușit, fiind observat de către proprietar.

În data de 15 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: