Home » Justitie » Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ani, din municipiul Bârlad, a scăpat ca prin minune cu viață după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un autotren în care a intrat pe drumul european E 581 în timp ce se îndrepta spre casă. Echipajul medical ajuns la locul accidentului a avut surpriza să constate că șoferul a reușit să iasă singur din autoturism, deși se răsturnase cu acesta în afara șoselei.

Mai există și minuni pentru unii participanți la trafic care nu sunt atenți atunci când conduc pe șoselele din județ. Este și cazul unui tânăr de 34 de ani, din Bârlad, care poate spune că s-a născut a doua oară după ce a provocat un accident pe raza localității Sălcioara, de pe drumul european E 581. Șoferul se îndrepta spre casă când, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit în plin un autotren, condus regulamentar de un șofer de 43 de ani, din Huși. În urma impactului violent, bârlădeanul s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei, după ce s-a rostogolit de mai multe ori. Șoferul TIR-ului a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul medical. Paradoxal, până la sosirea ambulanței SMURD, tânărul a reușit să iasă singur din mașina făcută praf, comunicând chiar cu echipajul de prim-ajutor.

Victima accidentului a fost stabilizată de către echipajul medical, ulterior fiind transportată la Spitalul de Urgență Bârlad. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind negative”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Vinovat de producerea accidentului, tânărul din Bârlad va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*