Home » Sanatate » Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat la Popeni. Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad

Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat la Popeni. Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad

Un autotren plin cu cereale care mergea spre Constanța s-a răsturnat în apropiere de localitatea Popeni, de pe drumul național DN 24A, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă în care a intrat cu viteză prea mare. Întreaga încărcătură de porumb s-a răsturnat, în timp ce șoferul, care rămăsese încarcerat în cabina capului tractor, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost scos dintre fiarele contorsionate.

Accident grav în apropiere de Popeni în urma răsturnării în afara șoselei a unui autotren plin cu porumb. Și asta după ce șoferul TIR-ului, un bărbat de 40 de ani, din Constanța, nu a redus suficient viteza într-o curbă astfel încât a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Întreaga cantitate de cereale s-a răsturnat pe câmp, în timp ce șoferul a rămas încarcerat în cabina capului tractor. În consecință, un alt participant la trafic a sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor pentru bărbatul rămas blocat între fiarele contorsionate. Un echipaj de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a ajuns la locul accidentului, scoțându-l pe șofer afară după folosirea echipamentului din dotare. Ulterior, constănțeanul a fost transportat la Spitalul de Urgență Bârlad cu o fractură deschisă la una din mâini.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Traficul în zona accidentului nu a fost afectat întrucât autovehiculul s-a răsturnat în afara șoselei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pe lângă fractura la mână, șoferul s-a ales și cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: