Home » Social » O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o mașină chiar pe o trecere de pietoni din zona intersecției de la Cinematograful ”Independența”, una în care, de altfel, se petrec frecvent accidente de circulație. Femeia aflată la volanul autoturismului a leșinat imediat după producerea evenimentului rutier, însă și-a revenit în scurt timp, fără a necesita îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanță ajuns la fața locului.

Celebra intersecție de la ”Independența”, din municipiul Vaslui, este din nou scena unui accident de circulație în care este implicat un copil. De această dată este vorba despre un băiat de 7 ani care a intrat cu bicicleta, în timp ce se deplasa pe aceasta, într-o mașină condusă de o femeie de 50 de ani, din Vaslui. Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni de pe strada Ștefan cel Mare, copilul lovindu-se la cap după ce a căzut de pe bicicletă pe asfalt. De asemenea, șoferița a suferit un șoc astfel încât, în foarte scurt timp, a și leșinat, după cum susțin martorii evenimentului. De altfel, aceștia au fost și cei care au sunat la numărul de urgență 112 pentru a chema o ambulanță.

Echipajul medical a acordat primul ajutor minorului pe care apoi l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conducătoarea auto nu a necesitat îngrijiri medicale, revenindu-și din starea de șoc cauzată de accident”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În urma primelor cercetări, polițiștii de la Biroul Rutier Vaslui au stabilit că vinovat de producerea accidentului este chiar copilul întrucât acesta nu a coborât de pe bicicletă la trecerea de pietoni, așa după cum îl obliga Codului Rutier. Cu toate acestea, polițiștii au întocmit dosar penal în urma acestui accident pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: