Home » Social » Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, cu un traumatism toraco-abdominal, după ce a căzut de pe bicicletă în timp ce se deplasa pe un drum din localitatea Deleni. Nefericitul accident s-a petrecut pe fondul consumului exagerat de alcool al biciclistului care, în urma impactului cu solul, și-a pierdut cunoștința.

Tulburelul de toamnă a început să facă tot mai multe victime în județ. După bărbatul găsit în stare de inconștiență în zona fostei fabrici Ceramica, un alt vasluian, de această dată din Deleni, cade victimă vinului aflat încă în proces de fermentație. Tânărul mergea pe bicicletă pe un drum din localitate când, la un moment dat, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, a căzut și s-a lovit puternic în zona pieptului și a burții. Impactul cu solul a fost atât de violent încât bărbatul de 26 de ani și-a pierdut cunoștința. Un consătean care l-a găsit în drum a sunat la 112 pentru a cere intervenția unei ambulanțe.

După acordarea primelor îngrijiri medicale, biciclistul a redevenit conștient. La o primă evaluare, s-a constatat că victima prezenta un traumatism toracic și o contuzie abdominală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Stabilizat de echipajul medical, tânărul a fost transportat ulterior la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: