Home » Justitie » Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 41 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată.

Pe 02 octombrie, polițiștii bârlădeni au fost sesizați de o femeie de 80 ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că în noaptea de 1 spre 2 octombrie, în jurul orei 23:00, un bărbat a sărit gardul locuinței și a pătruns în interiorul acesteia, amenințând-o cu un cuțit.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 1 spre 2 octombrie, orele 23:00, bărbatul de 41 ani, înarmat cu un cuțit și având fața acoperită cu un fes, a pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate, prin escaladarea gardului împrejmuitor și ulterior în interiorul acesteia, în momentul în care victima a ieșit să verifice de ce latră câinii. Imediat bărbatul a lovit-o și, deși nu i-a cerut bani a început să caute bani și bunuri de valoare prin poșetă dar și prin locuință. La scurt timp persoana cercetată a părăsit locuința, fără a sustrage vreun bun.”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victima a suferit agresiuni ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Cuțitarul a fost identificat și, ieri, polițiștii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: