Home » Uncategorized » Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad s-a întors luni seară acasă cu o panoplie de medalii de aur și argint, obținute la Campionatul Național Individual, desfășurat în perioada 18 – 20 octombrie la Ploiești.

Cele patru sportive care au evoluat în această importantă competiție de gimnastică sunt: Amalia Balan, Andra Donose, Beatrice Irimescu și Amalia Puflea. Fetele antrenate de Ana Maria și Liviu Iordache au obținut rezultate bune și foarte bune. Beatrice Irimescu a reușit să obțină locul I la paralele și locul II la sol și s-a clasat a VIII-a la individual compus. Amalia Balan s-a situat pe locul VI la bârnă, iar Andra Donose a obținut locul V la bârnă, locul VI la sol și locul VI la individual compus. Amalia Puflea, bârlădeanca ce se antrenează cu lotul național la Deva, a obținut cele mai multe premii: locul I la individual compus, locul I la paralele și sol, locul II la sărituri și locul III la bârnă.

„Campionatul Național de Gimnastică a adus anul acesta fetițelor care se antrenează la CSS Bârlad rezultate mai bune ca anul trecut, când clubul a obținut doar trei medalii. Anul acesta, am venit acasă cu patru medalii de aur, două de argint și una de bronz. Rezultatele echipei, per ansamblu, sunt destul de bune, pentru că a obține un loc V sau VI, fie la individual compus, fie pe un aparat este un rezultat bun, având în vedere nivelul foarte înalt al competiției. Campionatul Național Individual a strâns cele mai bune gimnaste din țară. A fost un concurs greu, cu multe emoții, dar fetele s-au descurcat. Beatrice Irimescu, de exemplu, a ratat prezența pe podium la individual compus din cauza emoțiilor. Așa se întâmplă uneori în sport, dar oricum, fetele sunt pe un drum bun și prestația lor vorbește de la sine. Amalia Puflea este cea care obținut cinci medalii, din care trei de aur, una de argint și una de bronz. Ne vom antrena ca și până acum și sperăm ca la anul să ne întoarcem de la campionat cu rezultate și mai bune.”, a declarat Ana Maria Iordache, pentru Est News. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: