Home » Justitie » Tineri reținuți după ce au furat dintr-o locuință și au agresat proprietarul casei

Tineri reținuți după ce au furat dintr-o locuință și au agresat proprietarul casei

Polițiștii din Municipiul Huși au probat activitatea infracțională a unor tineri de 18 ani, respectiv 20 ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În ziua de 22 octombrie, ora 06:21, polițiștii hușeni au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 53 ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul dimineții, când a revenit la domiciliu în jurul orei 05:30, a surprins două persoane necunoscute care sustrăgeau bunuri din locuință și care l-au agresat.

„Astfel, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în dimineața zilei de 22 octombrie, în jurul orei 05:00, cei doi tineri au pătruns prin efracție în locuința persoanei vătămate, de unde au sustras mai multe bunuri. La părăsirea imobilului, aceștia au fost surprinși de proprietar, care a încercat să-i oprească. Atunci, tânărul de 20 ani, prin folosirea violenței, l-a trântit pe vătămat, reușind să scape atât el, cât și tânărul de 18 ani.”, a precizat conducerea IPJ Vaslui într-un comunicat de presă.

Pe 22 octombrie, față de cei doi tineri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: