Home » Justitie » Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat soția cu un cuțit în zona toracică

Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat soția cu un cuțit în zona toracică

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost reținut deoarece și-a înjunghiat soția.

Polițiștii vasluieni au stabilit că în ziua de 26 octombrie, ora 18.00, pe fondul unor conflicte anterioare, bărbatul și-a lovit soția, cu un cuțit, în zona toracică – spate. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a suferit o plagă înjunghiată, leziune traumatică care va necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Față de bărbat a fost emis un nou ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 26 octombrie.

„Menționăm că față de acesta, a fost dispusă o măsură similară și în data de 19 octombrie a.c., însă, în fața instanței de judecată, în data de 24 octombrie, persoana vătămată a precizat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție față de soțul său. În data de 27 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore iar cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.”, a transmis conducerea IPJ Vaslui printr-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului. (A.P.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: