Home » Sanatate » Bebeluș de 9 luni, din Rânceni, dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe pat și a suferit o fractură

Bebeluș de 9 luni, din Rânceni, dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe pat și a suferit o fractură

Un bebeluș de nouă luni, din localitatea Rânceni (Berezeni), a ajuns în stare gravă la spitalul din Huși după ce a căzut de pe pat în timp ce, se pare, a fost lăsat nesupravegheat de către mama sa într-o cameră a locuinței. La o primă evaluare făcută de paramedicii ajunși la caz, copilașul a fost diagnosticat cu fractură la una din mâini prin cădere de la înălțime.

Ghinion pentru un copilaș de doar nouă luni care a suferit o leziune gravă la una din mâini. Bebelușul se afla singur, se pare, pe patul din dormitorul locuinței părinților când, la nu moment dat, din joacă, s-a rostogolit și a căzut pe pardoseală. Alertată de plânsetele micuțului, femeia a ajuns imediat în cameră, găsindu-și copilul pe jos. Mama bebelușului a sunat după ajutor la numărul de urgență 112, la caz fiind alocat de dispeceratul unic SMURD – Ambulanță un echipaj de prim ajutor al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

În urma evaluărilor făcute de paramedici, s-a constatat că victima prezenta un traumatism la membrul superior stâng prin cădere de la înălțime. Mai exact, copilul avea o fractură la mână, fiindu-i acordat primul ajutor de către echipajul medical”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Stabilizat de paramedici, bebelușul a fost transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul Municipal Huși. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: