Home » Social » Un bătrân de 90 de ani a murit într-un autobuz în Bârlad

Un bătrân de 90 de ani a murit într-un autobuz în Bârlad

Un bătrân de 90 de ani, din Găgești, a fost găsit mort, marți dimineață, pe scaunul unui autobuz care făcea o cursă regulată de transport persoane între o localitate rurală și municipiul Bârlad. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru moarte suspectă. 
Moarte ciudată a unui bătrân în timp ce acesta mergea cu autobuzul din localitatea de domiciliu Găgești spre Bârlad în cursul dimineții de marți. Făra a fi însoțit de vreo rudă, bărbatul de 90 de ani se ducea la un cabinet medical pentru a-și face analize, el urmând să coboare într-o stație de la intrarea în Bârlad.
În momentul în care șoferul autobuzului a constatat că bătrânul nu se ridică de pe scaun, a mers către acesta să vadă ce se întâmplă. Observând că are ochii închiși, inițial a crezut că bărbatul de 90 de ani doarme, însă, când a încercat să-l trezească pentru a coborî în stație, a constatat că pasagerul nu mai respiră. În consecință, șoferul a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță. Ajuns la locul indicat, echipajul medical a constatat decesul bătrânului. În consecință, a fost anunțată Poliția, care a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Cadavrul bătrânului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: