Home » Administratie » Primăria Vaslui alocă 522.741 lei pentru amenajarea sediului clubului sportiv

Primăria Vaslui alocă 522.741 lei pentru amenajarea sediului clubului sportiv

Primăria Vaslui va investi 522.741 lei pentru amenajarea sediului Clubului Sportiv Municipal. Locația este situată pe strada Ștefan cel Mare, la parterul blocului nr. 434.

În acest sens, Consiliul Local Vaslui va aproba în ședința de astăzi documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții.

În prezent, imobilul unde va fi amenajat sediul clubului sportiv este într-o avansată stare de degradare și necesită intervenții pentru a putea fi folosit. Practic, pentru desfășurarea optimă a activității administrative este necesară crearea unor încăperi noi. Închiderea spațiilor se va face cu pereți sandwich, alcătuiți din plăci de gips carton montate pe structură metalică și izolați la interior cu vată minerală.

După recompartimentări vor rezulta mai multe spații: hol pentru acces, trei birouri, hol casierie, casierie, depozitare, spălătorie și două grupuri sanitare.

Lucrările de amenajare mai vizează și alte activități: realizarea unor goluri în pereții interiori nestructurali pentru amplasarea unor uși interioare; se va înlocui instalația electrică existentă, se vor înlocui și suplimenta toate corpurile de iluminat; se vor asigura instalații de alimentare cu apă și canalizare în grupurile sanitare propuse; pentru asigurarea temperaturilor optime toate încăperile s-au echipat cu radiatoare din oțel tip panou; au fost prevăzute: sistem de alarmare la efracție, sistem date-voce și instalație detecție, semnalizare și alarmare incendiu. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*