Home » Social » Mediul de afaceri vasluian, premiat în cadrul galei Topului Firmelor

Mediul de afaceri vasluian, premiat în cadrul galei Topului Firmelor

Mediul de afaceri din județul nostru a fost premiat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui în cadrul galei Topului Firmelor pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea desfășurată în anul financiar 2018. Nu mai puțin de 745 de societăți au urcat pe podium, în creștere față de anii din urmă, reprezentanții mai multor firme primind din partea organizatorilor plachete și trofee de excelență.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a organizat, în colaborare cu Primăria Vaslui, cea de-a XXVI-a ediție a Topului Firmelor din județ, cel mai mare eveniment de promovare a antreprenoriatului vasluian. Festivitatea de premiere a firmelor din județ, dedicată în acest an recunoașterii publice a performanței, talentului și muncii întreprinzătorilor și managerilor vasluieni, s-a desfășurat în contextul sărbătoririi a 155 de ani de la votarea primei legi pentru înființarea camerelor de comerț și industrie în vechiul regat. În total, nu mai puțin de 745 de societăți s-au clasat pe unul din primele trei locuri după profitul și productivitatea obținute în 2018. La evenimentul organizat de CCIA Vaslui au fost prezenți reprezentanții a peste 200 de firme, la care s-au mai adăugat și invitați de marcă din diverse domenii de activitate,

Am reunit la Vaslui peste 300 de oameni, fiind cel mai mare top al firmelor pe care l-am organizat vreodată. Mă bucur că avem oaspeți din toată regiunea noastră și din Republica Moldova. Sunt împreună oameni de afaceri valoroși ai acestui colț de țară, care contează în economia județului și cea națională. Cei aproape 70 de participanți în topul național produc peste 1,6 miliarde de lei, ceea ce înseamnă foarte mult. Astăzi avem doar o frântură din cei care depun eforturi susținute cu salariații pentru a se menține, pentru a produce plus valoare, pentru a plăti taxe și impozite. De aceea, noi și autoritățile publice locale trebuie să le mulțumim pentru rezistență și pentru contribuția deosebită la bugetele locale și cel consolidat al statului. Fără aportul lor, România este secătuită. Politicienii, indiferent de coloratura politică, trebuie să facă absolut totul pentru a se întări oamenii de afaceri, pentru a avea o clasă de mijloc. Asta vrem noi să arătăm prin acest top al firmelor, să-i sărbătorim, să-i petrecem, să-i omagiem pe oamenii de afaceri”, a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

Co-organizatorul galei Topului Firmelor, primarul Vasile Pavăl, a felicitat, la rândul său, pe oamenii de afaceri premiați, dorind să le mulțumească pentru aportul adus la bugetul local al municipiului Vaslui: ”În această seară, excelența în afaceri este la ea acasă. Nu pot decât să-i felicit pe toți câștigătorii pentru că au dat dovadă de multă muncă, de încrede, ceea ce a făcut ca firmele lor să ajungă pe podium. Felicit și colectivele de oameni care lucrează în cadrul acestor societăți, le mulțumesc pentru că sunt participanți de seamă cu surse financiare la bugetul local. Sunt mândru că fac parte dintre acești oameni de afaceri. Faptul că numărul firmelor premiate crește înseamnă că au început să știe să facă afaceri, sunt responsabili de ceea ce fac și, firesc, rezultatele nu au întârziat să apară. Și mai îmbucurător este că, deja, tot mai multe își fac simțită prezența și topul național. De aceea, îi felicit pentru că sunt pe podium și la acest nivel”.

Pe lângă premierea oamenilor de afaceri cu rezultate deosebite în 2018, CCIA Vaslui a acordat și o serie de trofee și plachete de excelență și aniversare. De asemenea, cinci elevi din județul nostru, cu rezultate deosebite la învățătură în ultimul am de învățământ, au primit diplome din partea organizatorilor, la fel ca și patru studenți din Republica Moldova care studiază la universități din Iași. Desigur, așa cum s-a întâmplat la toate edițiile de până acum, din programul galei nu a lipsit și partea artistică, oferită de Orchestra ”Rapsodia Vasluiului” și îndrăgitul interpret de muzică populară Gelu Voicu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: