Home / Social / Cabanele administrate de Direcția Silvică Vaslui au fost închiriate și pentru anul 2020

Cabanele administrate de Direcția Silvică Vaslui au fost închiriate și pentru anul 2020

Cabanele aflate în proprietatea Direcției Silvice (DS) Vaslui sunt la mare căutare. După ce în anul 2019 locațiile de agrement au fost închiriate la fiecare sfârșit de săptămână, la această dată s-au făcut deja închirieri și pentru anul viitor.

Cătălin Idriceanu, directorul DS Vaslui, a spus că în acest an a fost un grad important de ocupare a cabanelor.

“Noi avem niște prețuri atractive și cele mai multe solicitări vin de la locuitori din județ. Și pentru sezonul estival din 2020 avem închiriate unele cabane. Această activitate aduce venituri importante la bugetul instituției noastre. În iarnă, când organizăm vânători, vin la noi în cabane și cetățeni străini, cei mai mulți din Spania și Portugalia. Străini sunt atrași de fauna specifică județului și vin cel mai mult la vânătoarea de mistreți. Noi avem potențial pentru o ofertă mai mare din partea străinilor, dar mulți vizitatori merg și în alte zone ale țării”, a spus Cătălin Idriceanu.

DS Vaslui are în administrare cabanele de la Oprișița și Gădeasa, din ocolul silvic Vaslui și cabanele de la Șișcani și Valea Teiului, din ocolul silvic Huși. Prețurile de închiriere variază în funcție de numărul de persoane care se cazează, cât spațiu se închiriază dintr-o cabană. Spre exemplu, cabana de la Oprișița se închiriază cu 1.000 de lei pentru 24 de ore. Aceasta este cea mai căutată cabană, pentru că tinerii aleg să își facă acolo majoratele și este închiriată pentru toată vara. Este cea mai mare cabană, care are 14 locuri de cazare. Celelalte cabane din administrarea DS Vaslui au un preț mai mic de închiriere, care se ridică la 400 lei pentru 24 de ore. 

Cabanele dispun dispun de condiții bune de cazare, baie și alte facilități. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tabăra pentru copii și tineri din Pădureni va fi recepționată în luna iunie 2020

de Dănuț CIOBANU  În luna iunie 2020, vor fi ...

Pandemia de coronavirus în județul Vaslui: 175 persoane în carantină; 3.632 persoane în izolare la domiciliu

de Dănuț CIOBANU  În data de 29 martie 2020, ...

Secția de Pediatrie din Bârlad a fost închisă

Veștile bulversante se țin lanț la Bârlad. După ce ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: