Home / Invatamant / Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un teren de fotbal nou pentru pregătirea practică a elevilor, după ce Liceul cu Program Sportiv (LPS) a finalizat lucrările de instalare a covorului sintetic, cu sprijinul financiar al Primăriei Vaslui și Inspectoratului Școlar Județean. Spre bucuria sportivilor liceului, terenul va putea fi folosit și pe perioada sezonului rece, urmând ca din primăvară să înceapă lucrările de reabilitare a terenului mare cu gazon natural.

Vești cât se poate de bune pentru elevii Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui. Conducerea unității de învățământ a anunțat finalizarea lucrărilor de instalare a covorului sintetic de pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar. Lucrările s-au derulat cu sprijinul financiar al Primăriei Vaslui și Inspectoratului Școlar Județean.

În viitorul apropiat, sportivii unității noastre vor beneficia de condiții excelente pentru practicarea fotbalului de performanță. Mulțumim Primăriei Municipiului Vaslui și Inspectoratului Școlar Județean Vaslui pentru sprijinul financiar oferit în vederea modernizării bazei sportive a unității noastre. De asemenea, mulțumim părinților voluntari care au ajutat la instalarea gardului de protectie cât și agenților economici pentru susținere”, a declarat directorul adjunct al LPS Vaslui, Ionuț Valentin Chiochiu.

Gazonul sintetic nou instalat va putea fi folosit și în perioada sezonului rece de către sportivii liceului. În aprilie anul viitor vor începe și lucrările de reabilitare a terenului mare de fotbal, prin amenajarea suprafeței de joc, instalarea sistemului de irigare automată, precum și acoperirea acestuia cu rulouri de gazon natural. 

LPS deține deja un teren nou cu gazon natural de dimensiuni 80×44 metri pe care se pregătesc grupele mici de copii.

Tot ca investiții importante derulate până acum la LPS Vaslui, clădirea unității de învățământ și-a schimbat complet înfățișarea în incintă, prin montarea unui covor din tarkett, identic cu cel din spitale, și dotarea cu mobilier nou și videoproiectoare în fiecare sală de clasă. De asemenea, au fost preluate două microbuze școlare de la Ministerul Dezvoltării și s-au reparat sălile de handbal ale liceului. Nu în ultimul rând, s-a amenajat un teren de fotbal cu gazon natural (80 X 44 metri) dotat cu instalație de irigare automată și s-a achiziționat echipament sportiv în limita bugetului repartizat unității. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Stanciu s-a apucat și el de gătit și învață o limbă străină: „Nu o să mai las chestiile mărunte să mă afecteze”

Nicolae Stanciu este în Cehia în această pauză competițională ...

Dosarul de licențiere pentru Liga 1 al echipei UTA este complet. Stadionul unde ar urma să joace arădenii și când se speră la inaugurarea noului ”Francisc Neuman”

Zilele trecute, Federaţia Română de Fotbal a decis printr-o ...

Colegii lui Martin Tudor de la Steaua vor să contribuie financiar pentru înmormântarea fostului portar: „Am discutat și cu nea Piți!” | EXCLUSIV

Moartea fulgerătoare a lui Marin Tudor, 43 de ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: