Home / Social / Peste 7.500 de copii, 850 de fermieri și 300 de tineri, sprijiniți de Fundația ”World Vision” în cei 10 ani de activitate în județul nostru

Peste 7.500 de copii, 850 de fermieri și 300 de tineri, sprijiniți de Fundația ”World Vision” în cei 10 ani de activitate în județul nostru

Nu mai puțin de 7.500 de copii, 850 de fermieri și 300 de tineri din județul nostru au beneficiat de sprijinul oferit de Fundația ”World Vision” în cei 10 ani de activitate pe care îi marchează acum, la sfârșit de an. În tot acest deceniu, s-au implementat peste 800 de proiecte cu sprijinul fundației amintite și implicarea a 250 de oameni din zeci de comunități vasluiene.

Fundația ”World Vision”, cea mai activă din județul nostru, sărbătorește zece ani de prezență în comunitățile vasluiene. Bilanțul activității este unul impresionant, dacă ținem cont că a implementat, cu sprijinul a 250 de oameni din comunitate, nu mai puțin de 800 de proiecte.

În anul 2009, pășeam în satele vasluiene cu multă speranță, curiozitate și multă determinare. Copiii aveau nevoie de sprijin, statisticile fundamentau intervenția noastră pe termen lung, dar oamenii, partenerii, cum aveau să fie? Vom găsi parteneri pentru a face viața copiilor mai bună, vom avea cu cine să împărțim succesele și provocările? Acum, după un deceniu de activitate, realizăm că temerile si întrebările nu și-au avut rostul”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Biroului Zonal Iași&Vaslui al Fundației ”World Vision”, Diana Elisei.

Odată cu implementarea celor 800 de proiecte, peste 7.600 de copii, 850 de fermieri și 300 de tineri au fost sprijiniți ca beneficiari direcți prin cele două programe de dezvoltare comunitară și alte peste 30 de proiecte derulate. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tabăra pentru copii și tineri din Pădureni va fi recepționată în luna iunie 2020

de Dănuț CIOBANU  În luna iunie 2020, vor fi ...

Pandemia de coronavirus în județul Vaslui: 175 persoane în carantină; 3.632 persoane în izolare la domiciliu

de Dănuț CIOBANU  În data de 29 martie 2020, ...

Secția de Pediatrie din Bârlad a fost închisă

Veștile bulversante se țin lanț la Bârlad. După ce ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: