Home / Social / Cei doi frați dispăruți în Banca au fost găsiți. Aceștia au fost duși la spital

Cei doi frați dispăruți în Banca au fost găsiți. Aceștia au fost duși la spital

Cei doi frați de 11 și 13 ani dispăruți în urmă cu câteva zile au fost găsiți în viață de echipele de căutare chiar în apropierea stânei de unde au plecat voluntar de lângă părinții lor. Băieții au fost duși la spitalul din Bârlad, ulterior urmând a fi internați într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. 
Dispariție cu final fericit la Banca. Cei doi copii care au plecat, în urmă cu câteva zile, de la o stână unde locuiau împreună cu părinții lor, au fost găsiți de echipele de căutare. Frații Irimia erau ascunși într-o zonă cu vegetație chiar în apropierea fermei de creștere a oilor.
“Copiii sunt bine, nu par să fi avut probleme pe perioada cât au fost plecați de la stână. Cei doi frați au ajuns la Spitalul de Urgență Bârlad pentru evaluarea medicală de rigoare”, ne-a declarat prefectul Eduard Popica.
După investigațiile medicale, copiii vor ajunge într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Specialiștii instituției vor face o evaluare a cazului pentru a stabili dacă se impune luarea unei măsuri de protecție pentru frații Irimia din Banca. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Trenul cu locomotivă tricoloră va fi întâmpinat și în acest an de bârlădeni

Trenul Unirii va sosi și astăzi ...

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare ...

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: