Home / Politic / Au votat cu speranța ca românii să trăiască fericiți în țara lor
Mihai Botez

Au votat cu speranța ca românii să trăiască fericiți în țara lor

Ziua de duminică, 10 noiembrie, ziua primului tur pentru alegerea președintelui României, a fost una deosebit de importantă pentru organizația USR Bârlad. Autorii campaniei „Fără penali în funcții publice” au sperat ca alegătorii să conștientizeze că este nevoie de o schimbare la nivel înalt și că vor alege cu înțelepciune pentru a fi fericiți în țara lor.

La ora 9, deputatul Mihai Botez, președintele organizației USR Vaslui, a votat la o secție din incinta Școlii Gimnaziale „George Tutoveanu”.

„Am votat astăzi pentru candidatul care reprezintă garanția modernizării reale și profunde a României. Am votat pentru încă o etapă de însănătoșire a României, președinția țării. Urmează alegerile locale și apoi cele parlamentare, ce ne vor da posibilitatea să așezăm țara pe făgașul ireversibil al modernizării. Am votat pentru a rupe cercul vicios din care pare că nu mai ieșim de 30 de ani, am votat cu exponentul noii generații ce dorește sa trăiască decent acasă alături de familie și prieteni.”, a declarat Mihai Botez, la ieșirea de la urne.

Și Ovidiu Ciobotaru, președintele organizației USR Bârlad, a votat cu același gând, acela de a vedea românii tot mai fericiți în următorii ani.

„Românii nu o duc rău din cauza politicilor de stânga sau dreapta pe care le-au practicat partidele în ultimii 30 de ani, ci din cauza faptului că politicienii au pus interesul personal mai presus de interesul societății. Prin egoismul lor ne-au luat șansa unui trai decent, ne-au luat șansa de a fi fericiți în România. Astăzi am votat pentru o nouă șansă!”, a transmis Ovidiu Ciobotaru.

Ana-Maria Vintilă, vicepreședinte al filialei USR Bârlad, spune că a votat pentru că vrea să fie fericită în țara sa.

„Astăzi am votat pentru ca societatea românească să fie reprezentată de un om care a intrat în politică dintr-o revoltă față de situația noastră actuală și din dorința de a schimba ceva. De exemplu, ca opțiunea de a pleca din România sa fie doar o opțiune de vacanță, nu de părăsire a țarii și de căutare a fericirii în altă parte. Am votat azi pentru că vreau să fiu fericită în România”, a spus Ana-Maria Vintilă.

Vlad Sîrbu, tot vicepreședinte al filialei USR Bârlad, a venit la vot cu dorința ca în urma acestor alegeri românii să fie fericiți la ei în țară, și pentru ca munca lor să nu mai fie suprataxată de stat, ci încurajată. „Am votat pentru a putea fi fericiți în România. Nu este posibil ca statul să ia 40% din câștigul unui angajat, care este sărac deși muncește. Am votat pentru zero taxe pe salariul minim!”, și-a argumentat Vlad Sîrbu alegerea făcută. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Președintele PNL Vaslui, fiul consilierului județean Simona Polak, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Președintele Organizației Municipale Vaslui a ...

Firmele de construcții care execută lucrări la proiectele PNDL 2 și-au primit banii

de Dănuț CIOBANU Constructorii care ...

PSD Vaslui amână alegerile interne cu un an. Locale și parlamentarele, decisive pentru cine va conduce partidul

Alegerile pentru noua structură de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: