Home / Politic / Social-democrații bârlădeni au îndemnat electoratul să voteze cu inima
Adrian Solomon

Social-democrații bârlădeni au îndemnat electoratul să voteze cu inima

Mobilizare la urne. În ziua alegerilor prezidențiale, membrii Organizației PSD Bârlad și-au exercitat dreptul constituțional, cu speranța că programul de guvernare propus de formațiunea din care fac parte va continua. Conducerea PSD Bârlad s-a arătat optimistă și a îndemnat bârlădenii să voteze cu inima.

Duminică, 10 noiembrie, Adrian Solomon, președintele PSD Bârlad, a votat la ora 10 într-o secție din incinta Casei de Cultură. După ce și-a exercitat dreptul de vot, a făcut o scurtă declarație de presă.

„Am votat cu inima deschisă, pentru o Românie a românilor. Să sperăm că după votul de astăzi vor înceta experimentele cu tătuca salvator și vom da o șansă României să se dezvolte frumos mai departe.”, a precizat Adrian Solomon la ieșirea din secția de votare.

Înainte de ora 9, au votat și alți membri ai PSD Bârlad, consilieri locali și reprezentanți ai conducerii organizației.

„Am venit astăzi la vot pentru că îmi doresc să continue programul de guvernare început acum trei ani și sper ca bârlădenii să voteze cu inima și bună credință”, a declarat Dorin Apostu, consilier local.

„Am votat cu inima și cu speranța într-o Românie mai bună, nu doar pentru unii ci pentru fiecare român în parte”, a spus la ieșirea de la urne Adriana Ursu, vicepreședinte al PSD Bârlad.

„Am votat un președinte care să continue creșterea economică, care să distribuie cât mai echitabil resursele, ajutându-i astfel pe toți românii. Un președinte al nostru, al tuturor, nu al unui partid anume.”, a explicat Andrei Huiban, consilier local.

Cu încredere și speranță a venit la urne și Sorin Răducanu, consilier local: „Am votat un președinte care să se gândească la binele acestui popor format din cetățeni români, indiferent de etnie.”

Cu încredere în viitorul tinerei generații, și-a exercitat votul și Andi Dumitrașc, președintele OTSD Bârlad. „Am votat pentru viitorul tinerilor, pentru o țară în care tinerii să fie respectați și valorizați, astfel încât, prin asigurarea unor oportunități, să rămână în țară și să construiască viitorul României”, a mărturisit reprezentantul tinerilor social-democrați din Bârlad. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

PSD, învins pentru a doua oară consecutiv în județ de PNL. Înfrângerile cele mai usturătoare au fost în Vaslui și Bârlad

PSD a pierdut alegerile în ...

Replici acide, pe marginea proiectului „Bârlad Fest”, respins pentru a doua oară în Consiliul Local

Se ascute lupta electorală! „Bârlad ...

Iohannis a câștigat cu sub un procent în fața Vioricăi Dăncilă în județul nostru. Diferența au făcut-o municipiile

Actualul președinte al României, Klaus ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: