Home / Sanatate / Două ambulanțe au intervenit la o secție de votare din Poenești, după ce la doi membri li s-a făcut rău

Două ambulanțe au intervenit la o secție de votare din Poenești, după ce la doi membri li s-a făcut rău

Două ambulanțe au intervenit la o secție de votare din comuna Poenești la un interval de doar un sfert de oră după ce atât vicepreședintei cât și unuia dintre membrii secției li s-a făcut rău. Pe fondul unei crize de epilepsie, unul dintre aceștia a fost transportat la spital, fără însă ca procesul electoral să fie afectat.

Doi membri ai Secției de votare nr. 404, din localitatea Fundu Văii au avut nevoie de îngrijiri medicale, duminică, în timpul desfășurării procesului electoral, președintele secției cerând ajutorul unor echipaje medicale. Prima solicitare a fost făcută pentru vicepreședinta secției de votare, o femeie de 50 de ani, care a acuzat probleme cardiace, după ce, se pare, a uitat să-și ia medicația prescrisă. O autosanitară de Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui a ajuns la Fundu Văii, echipajul medical acordându-i femeii îngrijiri medicale, fără a o transporta la spital. În tot acest timp, un alt membru al secției, un tânăr de 35 de ani, reprezentant al unui partid politic, a făcut o criză de epilepsie. O ambulanță SMURD a fost trimisă, de această dată, la Secția 404. Stabilizat de paramedici, tânărul a ajuns ulterior la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind necesară înlocuirea sa cu un alt membru în secția de votare. În ceea ce o privește pe vicepreședintă, femeia și-a reluat atribuțiile, fără ca procesul electoral să fie afectat în localitatea Fundu Văii. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 700 de salariați ai SJU Vaslui își vor primi banii înapoi, reținuți din indemnizația de hrană

de Dănuț CIOBANU Salariații Spitalului ...

Feriți-vă de gripă! Optați pentru vaccinare!

În județul Vaslui nu s-a ...

Copil de 11 ani, rănit grav de calul familiei când încerca să-l bage în grajd

Un copil de 11 ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: