Home / Justitie / UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat luni, 11 noiembrie, o bluză dintr-un magazin de haine situat la Gura Leului, a venit a doua zi să achite articolul vestimentar furat. Nu s-a simțit prea comod când a văzut pe rețelele de socializare și în ziarul Est News imagini cu ea surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

Liceana a achitat 120 de lei, contravaloarea unei bluze pe care si-o însușise cu o zi înainte, ascunzând-o în rucsacul său în timp ce se afla în cabina de probă. Proprietara magazinului a iertat-o și este hotarâtă ca ori de câte ori va constata că unii clienți fură din magazin, va posta imagini cu aceștia pentru a se lecui de asemenea practici.

La fel ca ea gândesc cei mai mulți proprietari de magazine, care confirmă faptul că unii clienți sunt obișnuiți să-și însușească diverse obiecte vestimentare sau chiar a produse alimentare, fără a le mai plăti.

Știre inițială:

O liceană din Bârlad și-a facut ieri cadou o bluză, pe care a furat-o dintr-un magazin din zona Gura Leului.

Fata și-a ales mai multe haine cu care a intrat în cabina de probă, iar pe una din bluze a dosit-o în rucsacul cu care venea de la școală. Vânzătoarea nu a observat pe moment că bluza nu mai era în raft, ci mai târziu, și  din dorința de a-și recupera prejudiciul a postat pe Facebook imagini cu adolescenta, surprinse de camerele de supraveghere din magazin.

„ Nu am de gând, deocamdată, să fac sesizare la poliție ci doar vreau sa îmi recuperez prejudiciul. Ar fi bine ca adolescenta să vină la magazin, să achite contravaloarea bluzei, sau să aducă obiectul pentru a nu fi nevoită să răspundă penal. Câteva cliente ale magazinului au recunoscut-o și mi-au spus că este elevă la un liceu din apropierea magazinului”, ne-a declarat vânzătoarea păgubită.

Să sperăm că adolescenta va ține cont de îndemnul vânzătoarei și va înapoia bluza sau o va plăti, până cand nu va fi prea târziu. (M.N.)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

Polițiști care fac cinste uniformei și județului Vaslui

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului ...

O nouă promoție de polițiști, în sprijinul comunității

Ieri, la Inspectoratul de Poliție ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: