Home / Justitie / UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat luni, 11 noiembrie, o bluză dintr-un magazin de haine situat la Gura Leului, a venit a doua zi să achite articolul vestimentar furat. Nu s-a simțit prea comod când a văzut pe rețelele de socializare și în ziarul Est News imagini cu ea surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

Liceana a achitat 120 de lei, contravaloarea unei bluze pe care si-o însușise cu o zi înainte, ascunzând-o în rucsacul său în timp ce se afla în cabina de probă. Proprietara magazinului a iertat-o și este hotarâtă ca ori de câte ori va constata că unii clienți fură din magazin, va posta imagini cu aceștia pentru a se lecui de asemenea practici.

La fel ca ea gândesc cei mai mulți proprietari de magazine, care confirmă faptul că unii clienți sunt obișnuiți să-și însușească diverse obiecte vestimentare sau chiar a produse alimentare, fără a le mai plăti.

Știre inițială:

O liceană din Bârlad și-a facut ieri cadou o bluză, pe care a furat-o dintr-un magazin din zona Gura Leului.

Fata și-a ales mai multe haine cu care a intrat în cabina de probă, iar pe una din bluze a dosit-o în rucsacul cu care venea de la școală. Vânzătoarea nu a observat pe moment că bluza nu mai era în raft, ci mai târziu, și  din dorința de a-și recupera prejudiciul a postat pe Facebook imagini cu adolescenta, surprinse de camerele de supraveghere din magazin.

„ Nu am de gând, deocamdată, să fac sesizare la poliție ci doar vreau sa îmi recuperez prejudiciul. Ar fi bine ca adolescenta să vină la magazin, să achite contravaloarea bluzei, sau să aducă obiectul pentru a nu fi nevoită să răspundă penal. Câteva cliente ale magazinului au recunoscut-o și mi-au spus că este elevă la un liceu din apropierea magazinului”, ne-a declarat vânzătoarea păgubită.

Să sperăm că adolescenta va ține cont de îndemnul vânzătoarei și va înapoia bluza sau o va plăti, până cand nu va fi prea târziu. (M.N.)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: