Home / Sanatate / Doi tineri de 17 și 33 de ani, duși la spital după ce au fost victime ale animalelor din curte

Doi tineri de 17 și 33 de ani, duși la spital după ce au fost victime ale animalelor din curte

Doi tineri de 17 și 33 de ani au ajuns la spital, la o diferență de câteva minute, după ce au căzut victime ale unor animale din propriile gospodării din Perieni, respectiv Delești. Dacă adolescentul a fost lovit în cap de un cal, tânăra de 33 de ani a suferit numeroase mușcături provocate de propriul cal.

Animalele domestice fac victime în județul nostru, cei afectați fiind chiar stăpânii acestora. Primul care a suferit traumatisme a fost un adolescent de 17 ani, din Perieni, care, în timp ce încerca să priponească un cal, a fost lovit de acesta cu copita direct în cap. Victima a căzut ca secerată la pământ, o rudă solicitând intervenția unei ambulanțe. Adolescentul a fost preluat de o ambulanță de prim-ajutor a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și transportat la Spitalul Bârlad, unde a rămas internat, diagnosticul pus fiind de traumatism cranio-cerebral.

Cel de-al doilea caz de victimă a unui animal s-a înregistrat la Delești. De această dată, o tânără de 33 de ani a fost atacată în curtea locuinței de propriul câine.

Femeia a suferit plăgi multiple provocate de câinele din gospodărie. Și în acest caz, după ce a fost stabilizată, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În cazul tinerei de 33 de ani, medicii i-au administrat și tratamentul antirabic. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gripa a ajuns la hotarul județului! Mai avem timp să ne vaccinăm!

Vasluieni, fiți precauți, gripa se apropie ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost unul ...

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii sunt, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: