Home / Social / Mașină răsturnată în apropiere de Crasna. O persoană a ajuns la spital

Mașină răsturnată în apropiere de Crasna. O persoană a ajuns la spital

O mașină înmatriculată în județul Iași, dar condusă de un tânăr de 34 de ani din municipiul Vaslui, s-a răsturnat într-o curbă periculoasă la Crasna după ce șoferul nu a redus viteza corespunzător. Bărbatul aflat la volan a fost rănit, un echipaj al Serviciului de Ambulanță preluându-l și transportându-l la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Accident care putea avea consecințe grave în apropiere de intersecția de la Crasna. Un tânăr de 34 de ani a pierdut controlul asupra direcței de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă după ce, din cauza vitezei, nu a mai putut stăpâni mașina pe care o conducea. În consecință, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers și apoi s-a răsturnat în afara șoselei, marele noroc fiind acela că nu s-a intersectat cu o altă mașină pe traiectorie.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni astfel încât a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au procedat la testarea bărbatului de 34 de ani cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind unul negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Anchetatorii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

CJ Vaslui va aproba prețul cerealelor pentru evaluarea arendei în 2020

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

Municipiul Vaslui s-a umplut de culoare, după pornirea iluminatului festiv

Iluminatul festiv specific sărbătorilor de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: