Home / Justitie / Vasluian reținut pentru tâlhărie

Vasluian reținut pentru tâlhărie

Politiștii vasluieni au retinut un bărbat de 29 de ani bănuit de infracțiunea de tâlhărie.

Pe 10 noiembrie, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 21 de ani, din Iași, despre faptul că în timp ce se afla într-o unitate de cazare un bărbat i-a smuls o bijuterie. Polițiștii l-au identificat pe hoț și au stabilit împrejurările în care s-a petrecut fapta. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat de polițiști și predat părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Pentru a nu cădea victimă tâlharilor, polițiștii recomandă: luați măsuri de precauție, mai ales când circulați noaptea, la ore târzii, pe străzi pustii sau neiluminate; evitați să circulați singuri la ore târzii sau prin locuri neiluminate și puțin frecventate; nu purtați în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare, cum ar fi telefoanele mobile; evitați pe cât posibil compania unor persoane aflate sub influența alcoolului. Dacă nu este cu putință, evitați orice conflict cu aceștia, nu-i jigniți și nu-i încurajați; nu răspundeți provocărilor unor persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice care se „leagă” de voi pe stradă; nu încurajați violența și injuriile. Acestea sunt cauze care duc la declanșarea unor conflicte care pot degenera în violențe. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor;

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: