Home / Social / Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea Epureni, situată la câțiva kilometri de Huși, a fost cuprinsă de flăcări în cursul zilei de miercuri din cauza neglijenței proprietarului care a folosit un aragaz defect, cu scăpări de gaze. Incendiul a distrus complet o bucătărie de vară, inclusiv bunurile și actele care se aflau în interior, fără însă a exista victime.

Nepăsarea unor oameni atunci când folosesc aparatele de gătit poate conduce la adevărate drame. Este și cazul unei familii din Epureni (Duda Epureni), care s-a trezit cu gospodăria în flăcări după ce a utilizat un aragaz cu scăpări de gaze. În scurt timp, incendiul s-a extins la întreaga bucătărie de vară, cu pericol de a cuprinde și casa de locuit. Proprietarii au cerut ajutorul pompierilor la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimis un echipaj de la Detașamentul Huși.

În momentul în care echipajul a ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta la o anexă a gospodăriei. După izolarea acestuia, s-a trecut la stingerea efectivă a flăcărilor”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, au ars 40 de metri pătrați de acoperiș pe astereală din lemn și învelitoare de azbociment. De asemenea, au fost mistuite de flăcări și toate bunurile din acea bucătărie de vară, precum și mai multe acte ale proprietarilor. Din fericire, nu au existat victime. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Adio, dar rămân cu tine! Primăria Pogana nu scapă de Maricel Gîfu!

A rămas la Primărie! Maricel ...

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: