Home / Politic / Replici acide, pe marginea proiectului „Bârlad Fest”, respins pentru a doua oară în Consiliul Local

Replici acide, pe marginea proiectului „Bârlad Fest”, respins pentru a doua oară în Consiliul Local

Se ascute lupta electorală! „Bârlad Fest” continuă să fie motiv de zâzanie între actorii politici din oraș. Iritat că într-una din ședințele de comisii ale Consiliului Local Municipal Bârlad, consilierul Bogdan Sârbu i-ar fi recomandat unuia dintre organizatorii „Bârlad Fest” să se adreseze lui Adrian Solomon ca să-l ajute, deputatul social-democrat a ținut să facă unele precizări într-o conferință de presă organizată săptămâna trecută.

Parlamentarul a precizat că nu s-a pus nicio clipă problema ca „Bârlad Fest” să se organizeze în perioada stabilită de organizatori și că reacția consilierului local independent este total deplasată. Consilierii PSD au rămas consecvenți și au respins și a doua oară proiectul în cauză.

Îl rog pe domnul Bogdan Sârbu să-și bage mințile în cap! Am aflat că unuia dintre inițiatorii proiectului privind organizarea <<Bârlad Fest>> i-ar fi spus consilierul Bogdan Sârbu <<Du-te la Solomon, că se rezolvă>>. Îi spun domnului Sârbu că noi nu avem năravurile lui, nici obiceiurile lui de ghipsar. Nu aveam cum să votăm un asemenea proiect. Dacă Primăria nu avea niciun interes, nu era nevoie de o hotărâre de Consiliul Local pentru a organiza un astfel de eveniment. Primăria nu organizează baluri și festivaluri. Are câteva evenimente pe care le organizează, care au devenit tradiționale și trebuie duse mai departe. Bârladul poate deveni centrul lumii muzicale dacă vreo firmă va dori să organizeze un eveniment gen Untold sau Neversea la noi în oraș. Poate face acest lucru fără sprijinul Primăriei și al Consiliului Local. Închiriază spațiu de la Primărie și asigură singură toate condițiile bunei desfășurări a evenimentului. Dacă tot e așa o năvală de tineri din toată țara, orice firmă poate veni la Bârlad să asigure cu forțe proprii, de la un capăt la altul, o manifestare muzicală de amploare”, a declarat Adrian Solomon.

Deputatul a sugerat că între Primărie și SC Costimar New Concept SRL ar fi existat o oarecare înțelegere, de vreme ce a fost propus un proiect prin care firmei organizatoare i se puneau pe tavă toate condițiile, inclusiv asigurarea securității, pe banii bârlădenilor. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Iohannis a câștigat cu sub un procent în fața Vioricăi Dăncilă în județul nostru. Diferența au făcut-o municipiile

Actualul președinte al României, Klaus ...

„Bârlad Fest”, respins din nou de consilieri, din motive electorale

Consilierii locali au spus încă ...

Au votat cu speranța ca românii să trăiască fericiți în țara lor

Ziua de duminică, 10 noiembrie, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: