Home / Justitie / Bărbat găsit în comă pe un câmp din Tătărăni, după ce a fost bătut. Mai mulți tineri, bănuiți de tentativă de omor

Bărbat găsit în comă pe un câmp din Tătărăni, după ce a fost bătut. Mai mulți tineri, bănuiți de tentativă de omor

Un bărbat de 65 de ani a fost găsit în stare de inconștiență pe un câmp de pe raza comunei Tătărăni, după ce a fost bătut cu sălbăticie de mai multe persoane pe motiv că ar fi intrat pe terenul său cu oile. Poliția are un cerc de suspecți care sunt cercetați acum pentru tentativă de omor.

Bărbat la un pas de fi omorât în bătaie de un grup de tineri pe raza comunei Tătărăni. Totul ar fi plecat de la reproșurile făcute de victimă că autorii intră cu oile la păscut pe terenul său. În consecință, cei trei tineri ar fi decis să-i aplice o corecție care, însă, din păcate, a fost pe punctul de a se sfârși tragic. Bărbatul de 65 de ani, din satul Leoști (Tătărăni), a fost găsit într-o baltă de sânge și în stare de inconștiență pe un câmp de către un trecător prin zonă. Omul a sunat la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimis un echipaj de ambulanță care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la un spital din Iași.

Inițial, încadrarea juridică a faptei a fost de loviri sau alte violențe, însă, în urma evaluării făcută de medicii legiști, s-a stabilit că victimei i-a fost pusă viața în pericol. În consecință, în cauză se vor desfășura cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Anchetatorii, în urma probatoriului strâns, vor decide dacă vor lua și vreo măsură preventivă față de presupușii autori ai actelor de violență ieșite din comun. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Polițiști care fac cinste uniformei și județului Vaslui

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului ...

O nouă promoție de polițiști, în sprijinul comunității

Ieri, la Inspectoratul de Poliție ...

Teribilism care se putea termina tragic în centrul Vasluiului. Cinci mașini implicate într-un carambol

Teribilismul a doi tineri care ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: