Home / Justitie / O femeie s-a dat drept șoferul accidentului învăluit în mister de la Roșiești. Un cititor Est News vine cu o dezvăluire șocantă

O femeie s-a dat drept șoferul accidentului învăluit în mister de la Roșiești. Un cititor Est News vine cu o dezvăluire șocantă

O femeie de 50 de ani s-a dat drept conducătorul autoturismului Audi A6 implicat într-un accident, marți seara, pe raza comunei Roșiești, a cărui șofer a dispărut în mod misterios imediat după producerea evenimentului rutier. Polițiștii sunt în continuare suspicioși în acest caz cu privire la persoana care se afla la volan, mai ales că sunt martori, inclusiv un cititor al Est News, care afirmă că au văzut un bărbat care a ieșit din mașină de pe locul șoferului.

Misterul accidentului de marți seara din apropiere de Stâna Costești, de la intersecția drumului european E 581 cu șoseaua județeană care duce spre Roșiești, este pe departe de a fi elucidat. Dacă, inițial, polițiștii dădeau evenimentul rutier fără autor pe motiv că acesta a fugit de la locul faptei, ulterior au apărut și primele informații cu privire la persoana care s-ar fi aflat la volan. Ar fi vorba de o femeie de 50 de ani, din Bârlad, care a revenit la locul accidentului și a mărturisit că ea conducea acel Audi A6. Însă, declarația conducătoarei auto nu prea pare plauzibilă, având în vedere afirmațiile martorilor oculari. Unul dintre aceștia, Adina Sava, a postat o declarație șocantă la știrea publicată de Est News, care ar trebui luată în calcul și de către polițiști: ”Șoferul era înaintea noastră, ne-a depășit în curbă pe linie continuă cu viteză f.f.f. mare, deși din sensul opus veneau mașini. Când am ajuns la Roșiești, exact atunci ieșea din mașină susținut de braț de un alt bărbat. Era un tânăr până în 30 ani. Repet că mergea în mod haotic pe șosea. Uite așa mor oameni nevinovați din cauza unor tâmpiți ca ăștia”.

Polițiștii susțin că sunt continuate cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine se afla la volanul mașinii Audi A6. De precizat că pompierii au găsit în autoturismul avariat serios două sticle cu vin, precum și urme de sânge pe parbriz și pe capota mașinii. Cu toate acestea, nicio persoană nu a ajuns la spital astfel încât nu s-a putut întocmi dosar penal pentru comiterea vreunei infracțiuni. Femeia care s-a dat drept conducătoarea auto a spus polițiștilor că a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe motiv că ar fi fost orbită de farurile unei mașini care venea din sens opus. Interesant este faptul că în momentul producerii accidentului, în jurul orei 16, era încă lumină naturală de zi, așa că varianta lansată de șoferiță este una îndoielnică. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Doi copii și soția unui preot de pe Valea Prutului, răniți într-un accident, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi copii, de 4 și ...

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

O asistentă de la Spitalul Județean Vaslui a fost bătută de soțul polițist până a intrat în comă

O femeie de 43 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: