Home / Social / Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, noul ministru al Muncii! Deputatul Adrian Solomon a declarat în conferința de presă pe care a susținut-o ieri la Bârlad că nu va permite noului ministru să lase Poșta Română fără contractul în baza căruia sunt distribuite pensiile.

Parlamentarul, președinte al Comisiei de muncă și protecție socială din Camera Deputaților, spune că ministrul Muncii este pe cale să comită un abuz care ar avea la bază faptul că poștașii nu împărtășesc doctrina liberală.

Ministrul Muncii, Violeta <<Bau>>, care se va numi de azi încolo Bau-Bau, amenință Poșta Română că va rămâne fără distribuirea pensiilor. Pentru că s-a dovedit că-i greu cu privatizarea companiei, zice că o va lăsa fără contracte. Poșta a pierdut deja contractul cu E.on, prin care distribuia clienților plicurile cu facturi, acum vrea să o lase și fără contractul pentru distribuirea pensiilor. S-a văzut ce fac firmele private de curierat. Aruncă facturile pe unde apucă și când cetățeanul află cât are de plătit, trebuie sa achite rebranșarea. Prin urmare, amenințările făcute de ministrul Muncii asupra poștașilor care împărtășesc doctrina de stânga trebuie să înceteze. Îi transmit ministrului liberal al Muncii că partidul pe care îl reprezint, și care are majoritatea parlamentară, nu va sta cu mâinile în sân. Violeta <<Bau>> nu va căpăta libertatea de acțiune pentru a lăsa Poșta fără venituri”, a declarat Adrian Solomon. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: