Home / Social / Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui pentru a-și ridica biletele de tratament.

În perioada 19-23 noiembrie 2019 se distribuie cele 256 de bilete pentru seria din această lună. Până în prezent au fost distribuite 168 de bilete și mai sunt de înmânat beneficiarilor încă 88 de bilete. O altă serie de beneficiari va pleca la tratament în data de 3 decembrie 2019, iar județul Vaslui a primit 160 de bilete.

“Cei care au depus cereri sunt așteptați la sediul CJP Vaslui pentru a-și ridica biletele. Persoanele care au solicitat bilete au fost anunțate, iar lista beneficiarilor este postată pe site-ul instituției. Beneficiarii au fost informați în scris sau telefonic, în funcție de cum au ales să fie anunțați”, a spus Loredana Enache, purtător de cuvânt al CJP Vaslui.

În acest an, pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județul Vaslui au putut depune cereri pentru bilete de tratament din luna ianuarie 2019. Dată înregistrării cererii nu mai este un criteriu de selecție în ceea ce privește alocarea biletelor de tratament, iar cererea poate fi depusă și cu 30 de zile înainte de luna în care beneficiarul dorește să plece la tratamentPrintre stațiunile de tratament preferate de solicitanți se numără Olănești, Lacul Sărat, Mangalia, Techirghiol, 1 Mai, Felix, Eforie Nord, Saturn, Vatra Dornei, Nicolina, Bușteni, Sinaia, Neptun și Venus. Biletele de tratament se acordă individual. În cursul unui an calendaristic, unei persoane i se poate elibera un singur bilet de tratament balnear. În situația neridicării biletului de tratament repartizat pentru o serie, solicitantul mai poate obține un alt bilet de tratament doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectivă sau, după caz, la cerere, pentru o altă serie. (Dănuț CIOBANU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: