Home / Sanatate / Copil de șapte ani, dus cu ambulanța la spital după ce a căzut într-un șanț de pe un drum din Gherghești

Copil de șapte ani, dus cu ambulanța la spital după ce a căzut într-un șanț de pe un drum din Gherghești

Un copil de șapte ani a ajuns cu ambulanța la spital după ce a suferit mai multe leziuni în urma căderii într-un șanț de pe marginea unui drum din Gherghești. Vinovat de nefericitul accident este un localnic, care a săpat acel șanț cu scopul de a-și face racordul la rețeaua de apă, fără însă să-l semnalizeze.

Accident stupid în Gherghești, în urma căruia un băiat de doar șapte ani a ajuns la spital. Copilul se juca pe o uliță din sat când, într-un moment de neatenție, se pare că a alunecat și a căzut într-un șanț de pe marginea drumului pe care un localnic îl făcuse pentru a se racorda la rețeaua de apă. Părinții băiatului au fost cei care au sunat după ajutor medical la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimis un echipaj de prim ajutor al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

În urma evaluărilor de specialitate făcute de paramedici, minorul a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălțime. Victima a fost stabilizată, fiind în afara oricărui pericol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Preluat de ambulanța EPA, băiatul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Bârlad, unde a rămas internat. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

Ce au descoperit edilii bârlădeni la punctele gospodărești?! (Video)

Dezamăgire cruntă în rândul reprezentanților ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: