Home / Justitie / Un bărbat din Codăești, lovit cu securea în cap de un consătean, a ascuns motivul agresiunii, dând vina pe neînțelegeri electorale

Un bărbat din Codăești, lovit cu securea în cap de un consătean, a ascuns motivul agresiunii, dând vina pe neînțelegeri electorale

Un bărbat de 26 de ani, din satul Rediu Galian, comuna Codăești, a ajuns la spital după ce a fost lovit cu securea în zona capului, de către un consătean.

Omul agresat a refuzat inițial să fie dus la spital cu ambulanța chemată de un localnic, dar în cele din urmă, în jurul orei 2 a dimineții de 25 noiembrie, a ajuns la Spitalul Județean Vaslui pentru îngrijiri medicale de specialitate, în secția de Terapie intensivă. Pacientul a povestit personalului medical că după alegeri a mers să se cinstească la barul din sat și că acolo ar fi sărit cu toporul la el un consătean, deranjat că bărbatul ii spusese că votase candidatul partidului din care nu face parte primarul. Pe fondul consumului de alcool, s-a ajuns la o încăierare, în urma căreia bărbatul care votase „cu cine nu trebuia” a fi fost lovit cu toporul. Din fericire, pacientul se află în afara oricărui pericol, deși putea să fie ucis sau să intre în comă, dacă lamă tăioasă i-ar fi produs un traumatism cranian mai grav sau i-ar fi secționat vreun vas important de sânge. Bărbatul a stat sub observație câteva ore la Terapie intensivă, după care a fost transferat în secția Neurologie.

Se pare că victima agresiunii a încercat să ascundă adevăratul motiv al agresiunii, dând vina pe neînțelegeri electorale, când, de fapt, a fost vorba de neînțelegeri familiale.

Pe numărul unic de urgență 112, a fost făcută o sesizare, duminică în jurul orei 11, cu privire la faptul că un cetățean de 26 de ani din satul Rediu Galian a fost agresat de un consătean, în vârstă de 39 de ani. Bărbatul a fost lovit cu toporul în cap și zona feței, pe fondul unor neînțelegeri în familie. Din datele culese de polițiști la fata locului, bărbatul de 26 de ani ar fi venit la domiciliul celuilalt, după ce ar fi consumat alcool la barul din sat, și l-ar fi provocat la ceartă pentru că trăiește în concubinaj cu mama sa. Concubinul l-ar fi agresat pe bărbatul de 26 de ani, lovindu-l cu o secure. Inițial, victima a refuzat ajutorul medical, dar ulterior polițiștii au chemat Ambulanța pentru că au considerat că are realmente nevoie de îngrijiri medicale de urgență. În acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe”, a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (M.N.)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii ...

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: