Home / Sanatate / Un bârlădean cere explicații conducerii Spitalului „Elena Beldiman” în legătură cu cel care i-a dezumflat roata mașinii parcate în curtea unității sanitare

Un bârlădean cere explicații conducerii Spitalului „Elena Beldiman” în legătură cu cel care i-a dezumflat roata mașinii parcate în curtea unității sanitare

Acuzații, aduse de un bârlădean firmei care asigură paza la Spitalul „Elena Beldiman”. Bărbatul, care intrase cu mașina în curtea spitalului pentru a-și lua acasă soția și copilul nou-născut, a observat la plecare că una dintre roți era dezumflată.

Inițial, unul dintre agenții de pază i-a adus la cunoștință că nu are voie să parcheze în curtea spitalului, dar bărbatul i-a spus că nu va dura mai mult de cinci minute, cât să-și preia soția și bebelușul care fuseseră externați, lucru care s-a și întâmplat întocmai.

Nu puteam să risc, pe frigul ăsta, ca soția, care abia născuse, să meargă până la poarta spitalului cu copilașul în brațe. I-am spus paznicului că nu staționez decât 5 minute. Când să plec, am observat că una dintre roți era dezumflată. Era imposibil să se fi dezumflat singură, mai ales că în ziua respectivă, vineri 22 noiembrie, fusesem la o vulcanizare să verific presiunea în roți. Am plecat de acolo cu mașina în regulă. După externarea soției m-am reîntors la vulcanizare să aflu ce s-a întâmplat cu roata. În urma verificării, angajatul vulcanizării mi-a spus că nu aveam pană, deci, cineva îmi apăsase pe ventil”, ne-a declarat Andrei Popa, proprietarul mașinii.

De fapt, acesta a povestit și pe pagina de FB a ziarului Est News întâmplarea nefericită de care a avut parte în curtea instituției publice.

Astăzi, în jurul orei 12, am fost la spital pentru a-mi scoate soția și copilul nou-născut din spital. Fiind poarta deschisă, am intrat cu mașina să îi fie mult mai ușor atât ei cât și copilului, fiind frig afară (soția născând prin cezariană). La care, apare un domn foarte impertinent și nesimțit de la pază și îmi spune să scot mașina în acel moment afară din curtea spitalului. Eu îi explic situația prezentată mai sus, la care el începe și țipă la mine. L-am rugat să cheme poliția dacă are vreo problemă și am urcat la soție și copil. SURPRIZĂ!!! Când mă întorc la mașină, roata stânga spate lăsată pâna la jantă. Merg la vulcanizare, verific roata, nu aveam pană. Concluzia – domnul de la pază a dezumflat roata!!! Mâine o să merg să fac plângere la conducerea spitalului și la firma de pază, să vedem ce se întâmplă cu acel domn impertinent și tupeist.”, a postat bârlădeanul revoltat.

Tânărul tătic ne-a mai declarat că va face cunoscut incidentul managerului Spitalului „Elena Beldiman” și va cere să fie consultată înregistrarea video de pe camerele de supraveghere, care, din fericire, erau îndreptate către mașina sa, parcată în curtea spitalului. Bârlădeanul crede că acest exces de zel al firmei de pază trebuie sancționat, indiferent dacă există un regulament de ordine interioară care interzice intrarea în curtea spitalului a mașinilor aparținătorilor. Bărbatul este contrariat pentru că a fost singurul sancționat în acest fel, deși în curte mai erau parcate și alte mașini în care urmau să urce alți pacienți externați în aceeași zi de vineri. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ...

Bărbat dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu într-o garsonieră din Vaslui

Un bărbat de 44 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: